Facem bine împreună!

Bine ai venit! Noi, oamenii din ASUR, suntem o comunitate dedicată promovării gândirii critice, drepturilor omului și valorilor umaniste. 

Hai alături de noi, să facem bine împreună, pentru că fiecare gest contează și fiecare voce care se face auzită poate genera o schimbare!

 

O viață de om durează mai puțin de 1000 de luni. Și în fiecare lună poți face o faptă bună! Cum vrei să contribui?

Fie că vrei să fii informat sau să participi la evenimentele pe care le organizăm sau ai puțin timp liber pentru voluntariat sau ai câțiva lei de donat, implicarea ta poate face diferența!
Explorează secțiunile de mai jos și alege cum vrei să fii parte din schimbare. 

Împreună putem transforma lumea într-un loc mai bun!

Fii la curent cu noutățile!
Abonează-te la newsletter!

Îți plac proiecte ASUR și vrei să ne ajuți? Contribuie cu o donație recurentă sau singulară și urmărește să vezi ce fapte bune facem cu ajutorul tău.

Programează o donație recurentă

Donează lunar, în deplină siguranță, prin Stripe, folosind acest link. Te vom ține la curent periodic și îți vom spune cum folosim donațiile primite. 

Donează azi cu cardul, online

Dacă donațiile recurente nu sunt pentru tine, poți alege să faci o singură donație. Suma o decizi tu. Donează utilizând un card bancar VISA sau Mastercard, în deplină siguranță, utilizând formularul alăturat. 

Îți mulțumim!

Contribuie la schimbarea în bine a societății, oferind puțin din timpul, cunoştinţele, abilităţile, talentul şi entuziasmul tău!

Devino VOLUNTAR

 

Scrie-ne la adresa office@asur.ro un mesaj care să conţină:

  • o scurtă descriere a ta (cu focus pe ce știi să faci, ce îți place să faci și ce vrei să înveți să faci)
  • un CV actualizat (experiența nu este obligatorie)
  • răspunsul la întrebarea: De ce vrei să fii voluntar?

     

În cel mai scurt timp vei primi un mesaj cu o descriere a oportunităţilor de voluntariat şi detalii privind activitatea ta de voluntar.

Te așteptăm în echipă!

 

Devino MEMBRU

 

Decizia de aderare la ASUR poate reprezenta o declarație de intenție asupra modului în care vrei să trăiești și să te bucuri de viață; înscrierea în asociație reafirmă încrederea ta în principiile umaniste. 

În calitate de membru, vei putea să propui și/sau să coordonezi proiecte, să votezi în privința deciziilor care privesc viitorul asociației și să candidezi pentru o poziției în Consiliul director al ASUR. 

Așa că dacă vrei să fim colegi, completează formularul de aderare.

Iar dacă ai întrebări, te invităm să ne contactezi prin email la office@asur.ro.

Ai decis? Ce zici, facem bine împreună?

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢