Susține și tu Calendarul Științific!

online. Orice sumă este binevenită, pornind de la 5 euro.

Calendarul Ştiinţific este unul dintre cele mai dragi proiecte ale ASUR, tocmai datorită publicului căruia îi este adresat. De 4 ani aducem cele mai reprezentative și recente descoperiri în ştiinţă în şcolile şi casele copiilor, într-un format ușor de înțeles și de parcurs. Informațiile sunt actualizate an de an și verificate de către voluntarii noștri.
Lansarea are loc în fiecare an în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, după care, mai mult de jumătate din exemplarele tipărite ajung la școli și licee din țară, iar restul sunt distribuite către elevi, profesori, studenți și orice alte persoane interesate de conținut. Fie că vorbim de fizică, matematică, biologie, astronomie, chimie sau medicină, Calendarul ne oferă cel puţin 365 de motive de a ne apropia de ştiinţă!
Anul acesta, ne-am propus să aducem Calendarul Stiinţific în cât mai multe şcoli din România. Cu fondurile strânse prin campania de crowdfunding care se desfășoară în perioada 17 septembrie – 1 noiembrie 2014, ne-am propus să tipărim şi să expediem 10 000 de calendare la cel puţin 250 de şcoli din ţară. Este o misiune îndrăzneaţă, tocmai de aceea apelăm la sprijinul tău. Contribuie la campania lansată pe platforma We Are Here cu o sumă la alegere şi ajută-ne să le oferim şi în această toamnă copiilor tot atâtea motive pentru a învăţa câte zile sunt într-un an!
 ]]>

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

1 Comments

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢