Evenimente ASUR în noiembrie

 • Vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 18:30, vă așteptăm la Librăria Humanitas Kretzulescu pentru evenimentul de lansare a Calendarului Științific 2018!  Cu ajutorul a peste 190 de susținători am reușit să realizăm o nouă ediție a Calendarului Științific. Vă așteptăm la evenimentul de lansare pentru a vă spune povestea calendarului și pentru a vi-l prezenta, în premieră, înainte de a începe expedierea lui către școli din întreaga țară. Intrarea este liberă.
 •  
  • Ne face mare plăcere să vă anunțăm că vom participa și la Sciefest – Festival de știință și industrii creative, care se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie la Brașov. Pentru detalii despre program și despre standul ASUR, click aici.
   
  • Duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 17:00, vă așteptăm la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, unde va avea loc evenimentul ”Familia tradițională și familia modernă – perspective etice și psihologice”. Subiectul va fi dezbătut de dr. Cristian Ducu (specialist în etică) și psihologii Mădălina Sava și Victor Bohuș, de la Choice. Intrarea este liberă.
  ]]>

  What's your reaction?
  0Cool0Upset0Love0Lol

  Alătură-te discuţiei

  GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢