Astăzi libertatea a murit puțin

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

9 Comments

 • luminita
  Posted septembrie 16, 2011 3:13 am 0Likes

  Nu vom scapa niciodata degheara religiei

 • rftghost
  Posted septembrie 16, 2011 2:11 pm 0Likes

  Inca nu am reusit sa inteleg cu ce anume ii deranjeaza pe toti credinciosii solutia predarii orelor de religie in biserici. Daca tot sunt asa de pusi pe fapte mari, care e problema lor?

  Isi vor putea duce copii linistiti la biserica, acolo vor invata exact numai doctrina religiei lor, fara nici o problema, intr-un cadru adecvat, cu toate „sculele” ritului si misticismului asociat.

  La scoala invata toti copii lucrurile ce tin de partea „reala” a vietii lor, la biserica tot ce tine de partea spirituala. Repet, unde e problema? De ce atata scandal cu orele de religie?

 • PENTRU RFTGHOST
  Posted septembrie 19, 2011 1:43 am 0Likes

  La biserica nu se invata ,,tot ce tine de viata spirituala,,ci se invata ce ce tine de viata ,,pecuniara,,adica a banului furat de la saracii acestei tari prin care se plateste ,,nemunca,, acestor paraziti barbosi.

 • luminita
  Posted septembrie 20, 2011 11:39 pm 0Likes

  Putem vorbi.Este o lupta surda muta,ce se da in interiorul unora dintre noi!Cei care am inteles,cum functioneaza traiul pe terra!!Nu se poate schimba nimic.Tara arsa din temelii,o aratura buna si de la comuna primitiva,asa in sus,poate poate sa iasa altceva!!!Am atata ura,pe putori barboase,ca daca lalaie,unul la capul meu ,cand crap,ma ridic din sicriu!!Sa am o putere,as face case,pt.tineri!Se sinucid ca nu-si pot plati ratele.Si hardughiile,cuiburi de putoare si prostie,stau goale si semete.I-si cauta adepti,in randul copiilor,sa nu ramana balta fara peste!!Odraslele lor,tot popi vor fi.Si prosti,de unde?Trebuie recrutati din fasa,pt.continuitatea cotizantilor de prostie!!!

 • popa
  Posted septembrie 21, 2011 9:22 am 0Likes

  vorbind de indoctrinare si de definitia termenului putem afirma urmatoarele:si faptul ca asur sustine doctrina umanist seculara este tot o incercare de indoctrinare;de ce nu stati linistiti si nu lasati oamenii sa aleaga singuri ,ci ii indoctrinati cu teze umanist seculare?daca tot respectati libertatea omului;si oricum declaratia ca statul trebuie sa fie laic suna a indoctrinare ateista;oricum cine va da garantia ca ceea ce sustineti este adevarul absolut sau ca este varianta cea mai buna?nu il doriti pe Dumnezeu prezent in scoala ,in schimb v-ati substituit Lui.

  • rftghost
   Posted septembrie 22, 2011 1:13 pm 0Likes

   Aha, deci e mai bine sa ii indoctrinam cu nebunia ortodoxa decat cu aia umanista. Super idee, oare de ce nu ne-am gandit pana acum asa?

   Statul trebuie sa fie laic, si ateu, tocmai pentru a nu-ti baga tie pe gat fortat vreo religie! Ce ar fi daca maine ar veni vreun tulburat la minte ca tine, si sa inceapa sa decreteze ortodoxia ca religie de stat? Talibani, ceva?

   Nu are ce sa caute nici un zeu in scoli. Ratiunea e singurulu lucru care trebuie invatat in scoala. Asta si toleranta. Atat. Pentru nebunii, cai verzi pe pereti si alte „probleme”, nu ai de cat sa le rezolvi in cadru privat, acasa sau sub o piatra.

   Nu exista adevaruri absolute, altele decat cele stiintifice. Respectul este ce ne permite sa fim toleranti, nu ceva credinta sau aberatie spusa de un creier dereglat de la prea multa tamaie sau post.

 • luminita
  Posted septembrie 23, 2011 12:56 am 0Likes

  Nici un zeu,in scoli.Da.Ratiune si toleranta.

  • crip71
   Posted octombrie 8, 2011 9:44 am 0Likes

   toleranta ? Din partea voastra ? Voi nu va auziti ? Sunteti atat de plini de ura .
   Dupa ce ati semanat teroare in lume timp de un secol cu filosofia voastra ateist-materialista tot nu v-ati linistit . Pe voi nu va hraneste decat ura ?

 • luminita
  Posted septembrie 24, 2011 2:02 am 0Likes

  D.le rftghost am modul de gandire asemanator cu al dv.stra.Va transmit respectul meu.Tara asta nu e pierduta,cat mai are astfel de oameni.Nu cred ca in decursul vietii noastre,se va produce o schimbare,in ce priveste mentalitatea.Este f.mult de discutat,intrucat,religiile se impun cu violenta,nu cu forta mintii.

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢