Reîncepe Cărturiada

Anul trecut am reușit împreună să realizăm un vis frumos: am strâns fonduri pentru 100 de pachete cu cărți de știință și gândire critică, pe care le-am distribuit cu drag la 100 de școli și biblioteci școlare din întreaga Românie. Bucuria și entuziasmul pe care le-am văzut în ochii copiilor, profesorilor și bibliotecarilor care au primit aceste cărți ne-au inspirat să continuăm această inițiativă minunată.

Anul acesta, ne-am propus să repetăm această acțiune și să ducem cărți în alte 100 de școli. Știm că nu este o sarcină ușoară, dar cu ajutorul vostru, suntem siguri că vom reuși. Împreună, putem aduce un strop de cunoaștere și inspirație în viața elevilor din întreaga țară.

Cum poți ajuta?

Pe tot parcursul verii, vom strânge donații pentru a putea achiziționa cărțile necesare. Iată cum poți contribui:

  1. Donează: Orice sumă, cât de mică, contează. Fiecare leu ne apropie mai mult de obiectivul nostru de a echipa alte 100 de școli cu cărți valoroase.
  2. Recomandă: Cunoașteți un profesor dedicat care ar merita să primească aceste cărți pentru școala sa? Vă rugăm să ne trimiteți recomandările voastre. Vrem să ne asigurăm că aceste cărți ajung în mâinile celor care le vor folosi cu adevărat pentru a-i inspira pe elevi.
  3. Răspândește vestea: Ajutați-ne să facem cunoscută această inițiativă. Distribuiți această postare, vorbiți cu prietenii și familia, și implicați-vă în comunitățile voastre. Cu cât mai mulți oameni află despre proiectul nostru, cu atât mai multe șanse avem să atingem obiectivul.

De ce este importantă această inițiativă?

Educația este cheia pentru un viitor mai bun. Prin promovarea lecturii și a gândirii critice, pregătim generațiile viitoare pentru a face față provocărilor complexe ale lumii moderne. Cărțile pe care le distribuim nu sunt doar simple volume de hârtie, ci sunt porți către noi orizonturi, surse de inspirație și motivație pentru tineri.

Ce urmează?

După ce strângem donațiile pe parcursul verii, în toamnă vom începe să trimitem cărțile către școli. Vom continua să comunicăm cu voi și să vă ținem la curent cu progresul nostru. Fiecare donație, fiecare recomandare și fiecare cuvânt de încurajare contează.

Haideți să facem împreună încă un pas important pentru educația din România. Cu ajutorul vostru, suntem siguri că vom reuși să ducem cărți în alte 100 de școli.

Mulțumim pentru sprijinul vostru constant și pentru că sunteți alături de noi în această misiune!

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢