Inovație și educație la Salonul de Știință al Școlilor

Roboți, experimente științifice spectaculoase, aplicații educaționale bazate pe Realitate Virtuală (VR), imprimante 3D –
acestea sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe vizitatori

ASUR vă invită să descoperiți magia științei la Salonul de Știință al Școlilor, un eveniment dedicat pasionaților de știință și tehnologie! Echipe de elevi entuziaști vor prezenta experimente științifice realizate de ei. În plus, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu roboți creați de elevi, să descopere aplicații educaționale bazate pe Realitate Virtuală (VR) și să vadă imprimante 3D în acțiune. Ajuns la a IX-a ediție, Salonul de Științe al Școlilor se va desfășura marți, 21 mai, între orele 10:00-13:00 la Promenada Mall.

Un factor esențial al prosperității României ține de calitatea educației științifice din școli, de aceea, Salonul de Știință al Școlilor este unul dintre celor mai interesante și spectaculoase evenimente de anul acesta. Este locul în care vizitatori descoperă cum educația științifică poate transforma viitorul.

Ne bucurăm să anunțăm că Salonul de Știință al Școlilor este deschis pentru toată lumea, cu intrare liberă pentru vizitatori. Este o ocazie minunată pentru părinți, profesori și colegi să observe îndeaproape abilitățile și talentul elevilor și să fie inspirați de munca lor. Cei care vor participa la eveniment vor asista la o serie de experimente fascinante, acoperind domenii precum chimia, fizica, biologia și noile tehnologii. Elevii, sub îndrumarea profesorilor lor, au dedicat mult timp și efort pentru a dezvolta aceste proiecte, învățând atât concepte științifice, cât și abilități practice valoroase.” a afirmat Alexandru Toma Pătrașcu, directorul Bucharest Science Festival.

Vă invităm să vizitați Salonul de Știință al Școlilor, pe data de 21 mai, la Promenada Mall, între orele 10:00 și 13:00, pentru a explora și a descoperi fascinantul univers al științei, văzut prin ochii unor elevi talentați din școlile noastre. Veți putea înțelege cum gândesc, cum experimentează și cum transformă teoriile în realitate acești tineri minunați!

Pentru înregistrarea participării la Salonul de Știință al Școlilor, recomandăm grupurilor școlare să se înscrie aici https://forms.gle/8UtTPjm7zUtsGj3c9, iar părinților să se înscrie aici https://forms.gle/F7Px2Q7yQKBPGAMm7 

Salonul de Știință al Școlilor este un eveniment conex al Bucharest Science Festival – cel mai important festival de știință din țara noastră -, proiect dezvoltat de Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR).What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢