ASUR participă la Seminarul Internațional despre Laicitate

aici.Seminarul va fi susținut în limbile română și franceză și se va derulara între orele 09:00 – 15:30.Intrarea libera. ]]>

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

6 Comments

 • cocosila
  Posted martie 23, 2012 4:31 pm 0Likes

  Asta ne mai trebuia ca impreuna cu fracezii sa mergem spre o laicitate extrema. Ce fel de umanism promovati domnilor ca tot impotriva omului vad ca sunteti?

  • admin
   Posted martie 23, 2012 5:09 pm 0Likes

   Vă invităm să citiți mai multe despre proiecte asociației. Veți vedea că asociația noastră este una cu adevărat umanistă. Cât despre seminarul de azi – nu știu ce înțegeți dumneavoastră prin ”laicitate extremă”. ASUR are acțiuni de lobby pentru separarea statului de culte la nivel politic, economic, educațional etc. Considerăm că această separare ar fi benefică atât pentru culte, cât și pentru românii credincioși și necredincioși.

   • David
    Posted aprilie 7, 2012 8:31 pm 0Likes

    Foarte buna initiativa ASUR,de a separa „gandirea” Laica, de cea inculta,religia-patriarhala,o blasfemie la Adresa Dreptatii si Demnitatii Umane..
    Daca sunteti amabili….ASUR….tine de GANDIREA RATIONALISTA-ILUMINISTA?, sau este o „gandire” patriarhala pervertita,care sa duca la o noua forma de guvernare patriarhala alta decat consumatul capitalism,dupa „epuizatele variante” sclavagism,feudalism…
    Sincer..as fi interesat de un raspuns sincer…

  • David
   Posted aprilie 7, 2012 9:06 pm 0Likes

   Care sunt „beneficiile” religiozitatii extreme pana la REVOLUTIA FRANCEZA si care sunt „beneficiile” acleias „RELIGIOZITATI-PATRIARHAL-CRESTINE” in scolile si guvernele increstinate de dupa ’89?
   Daca Nu era GANDIREA ILUMINISTA si aplicarea ei in viata sociala fie ea si partiala,acum..cocosila…nu gangureai liber despre „laicitate extrema”-libertate extrema…

 • moraru emil
  Posted aprilie 14, 2012 1:13 pm 0Likes

  a sdori sa ma ajutati; as dori sa stiu cum sa actionez impotriva unui preot, al unei biserici mici, care a construit o mega clopotnita ce ne distruge creierii prin zgomotul clopotelor; clopotele sunt amplasate la doar 7 m de ferestrele noastre. biserica este Sf. spiridon vechi, din Piata Natiunile Unite.
  nu aud radioul, cu toate ca am geamurile termopan inchise; cu geamul deschis e dazastru; clopotele bat aproape zilnic si minute in sir, iar acum, de sarbatorile pascale bat aprox. o ora zilnic. merci.

  • admin
   Posted aprilie 17, 2012 10:10 am 0Likes

   Puteți face o plângere la Poliție (mai exact la secția de care aparțineți), pentru tulburarea liniștii publice. Iar dacă și vecinii dumneavoastră se plâng de aceeși problemă, puteți depune o plângere semnată de mai mulți locatari.

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢