Trainingul Drepturile Omului 2021 la final

În perioada martie – aprilie 2021, ASUR a organizat un nou training despre Drepturile Omului, destinat liceenilor. Derulat integral online, trainingul a fost facilitate de Andrea Stercu, avocat în Baroul București.

De-a lungul a șase sesiuni, printr-o abordare nonformală și interactivă, prin dezbateri, studii de caz și exemple din viața cotidiană, liceenii participanți au învățat despre ce drepturi au, cum să le apere, dar și despre ce responsabilități derivă din aceste drepturi.

Mi-au plăcut foarte mult prezentările, au fost structurate foarte bine și pe înțelesul tuturor, ați răspuns la toate întrebările noastre și ne-ati ascultat opinile , dar cel mai important ați creat un mediu safe pentru noi în care sa ne simțim încurajați să ne exprimăm liber. De asemenea, temele și echipele formate m-au ajutat foarte mult, atât pentru a cunoaște oameni noi cât și pentru a aprofunda informațiile discutate în cadrul ședințelor. Ceea ce am învățat mă va ajuta super mult deoarece sunt lucruri de care ne putem lovi în viața de zi cu zi. A fost o experiență minunată pentru mine și sunt foarte recunoscătoare pentru aceasta oportunitate.” – Georgiana, clasa a XI-a, județul Brașov

Am asimilat o mulțime de informații noi și foarte utile. Modul în care ne-ați prezentat informația a făcut ca acest training să fie unul deosebit de interesant. Faptul ca am putut sa dezbatem diferite subiecte, ca a trebuit sa lucrăm în echipă pentru a rezolva temele, nu m-au făcut să mă simt nici măcar un moment ca la o ora de la școală. Pentru mine experiența a fost foarte plăcută și cu siguranță voi recomanda și altora acest training. Vă mulțumesc și mult succes în edițiile următoare.” – Vlad, clasa a XI-a, județul Olt

Acesta a fost al doilea training despre Drepturile Omului organizat de ASUR și destinat exclusiv liceenilor. Vor urma și altele, pe care le vom anunța la momentul potrivit.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri, Asociația Umanistă Română și Human-Etisk Forbund.

]]>
What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

Alătură-te discuţiei

GLISEAZĂ ÎN SUS ⇢